Workshops

Op dit moment staan er geen workshops gepland, neem contact met me op als je interesse hebt in een workshop

  • Workshop Kies de juiste draagzak 

In deze workshop gaan we in op de draagzakken en mei tais. Er zijn zoveel verschillende soorten draagzakken en mei tais op de markt. Welke past bij jou? Ik vertel je wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken en we gaan passen welke het fijnste voelt voor jou en je kindje. 

  • Workshop FWCC (buikdragen geweven doek)

Bij deze knoop wordt de baby voor op de buik gedragen. Deze knoop is geschikt vanaf de geboorte, maar ook voor oudere kindjes is het nog fijn knuffelen op de buik.

Doekmaat: 5-8 afhankelijk van jouw kledingmaat (je kunt een doek van mij gebruiken).

  • Workshop PWCC (buikdragen rekbare doek)

Bij deze knoop wordt de baby voor op de buik gedragen in een rekbare doek. Deze knoop is geschikt vanaf de geboorte en afhankelijk van je persoonlijke voorkeur fijn tot 9-12 maanden.

  • Workshop heupdragen met lange doek en ringsling

Met een ringsling draag je je kindje op een makkelijke en snelle manier op de heup en op de buik. De ringsling kan vanaf de geboorte tot in de peuterleeftijd gebruikt worden.

Ook met een lange geweven of rekbare doek kun je heupdragen.

Doekmaat: ringsling en doek maat 4-6

  • Workshop Ruck (rugdragen basis)

Dit is de basis van de rugknopen. Je leert je kindje op een veilige manier op de rug te brengen en daarna hoog op de rug te knopen. Je kindje kan over je schouder meekijken. Deze knoop is fijn vanaf een maand of 3-4.

Doekmaat: 4-6 afhankelijk van jouw kledingmaat.

  • Workshop Double Hammock (rugdragen)

Bij deze knoop wordt je kindje op de rug gedragen in een dubbellaagse knoop. Deze knoop is heerlijk voor langere stukken wandelen door de goede gewichtsverdeling. De knoop is geschikt voor kindjes die zelfstandig tot zit kunnen komen. Om deze knoop aan te leren is enige ervaring met rugdragen met doek (Ruck of SHBC) vereist.

Doekmaat: 5-8 afhankelijk van jouw kledingmaat.

Draagparty; 20 euro p.p.

Wil je samen met je vriendinnen, je zwangerfit-groep, de dames van de yoga, tijdens een babyshower, enzovoorts, meer leren over dragen? Boek dan een draagparty. Ik neem alle draagzakken en -doeken mee en jullie worden ondergedompeld in de draagwereld: wat is ergonomisch dragen, waarmee kun je dragen, waarom zou je dragen en voor wie is dragen. Tijdens een draagparty worden geen knoopwijzen geleerd. Een draagparty duurt 2 uur. Minimaal 5 deelnemers.

Reiskosten; 30 cent per kilometer

Workshops kunnen op verzoek ook op locatie plaatsvinden.

Algemene voorwaarden

Workshops gaan door bij minimaal 3 personen. Maximaal aantal deelnemers is 6.

Deelname aan een workshop kan 72 uur van te voren afgezegd worden, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Ich draag dich geeft enkel advies. De ouder blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het kind, zowel voor, tijdens als na het consult of workshop.

Wij hebben een kat.