Over

Ik ben Karen Willems, moeder van Yuna (2015) en Ryo (2018), huisarts en draagconsulente. Samen met mijn man en onze kat Norman, wonen we in Roermond. Mijn dochter Yuna heeft mij geleerd waarom dragen zo belangrijk en zo heerlijk is. Lees verder…

In 2016 ben ik opgeleid tot draagconsulente en ben ik Ich draag dich gestart. Ik geef informatie, consulten en workshops met betrekking tot dragen. Ik ben gespecialiseerd in het leren dragen van kindjes met special needs, zoals heupdysplasie, klompvoetjes of een lage spierspanning. Ik kan je ook helpen bij het buidelen en dragen van je prematuur of dysmatuur geboren kindje. Ik raad je aan om altijd een draagconsult te boeken, omdat er speciale aandachtspunten zijn en het belangrijk is voor de veiligheid van je kindje om op de juiste manier te dragen.

Ik leer je knopen met een rekbare of geweven doek of ik onderzoek met jou welke ergonomische draagzak bij jullie past. Ik geef passend en persoonlijk advies voor elke (draag)situatie. Ook als je al ervaring hebt met dragen, help ik je graag om je kennis en kunde uit te breiden.