Consulten

 • Consulten
  • Draagconsult: basis; 1,5-2 uur – In dit consult leer ik je een knooptechniek van begin tot eind. We beginnen het oefenen met de draagpop en als dit goed gaat, kun je met je eigen kindje knopen.

  • Draagconsult: ‘puntjes op de i’; 0,5-1 uur – In dit consult help ik je met het verbeteren van een knooptechniek. We beginnen het oefenen met de draagpop en als dit goed gaat, kun je met je eigen kindje knopen.
  • Pasconsult; 1-1,5 uur – Tijdens een pasconsult zoeken we een draagzak die bij jou (en je partner) past. Je kunt hierbij al mijn draagzakken en mei tais uitproberen om te voelen welke voor jou en je kindje het beste passen. Ook krijg je uitleg over de werking van de draagzak.
  • Informatieconsult; 30-45 minuten – Weet je nog niet of je liever een doek, een draagzak of een mei tai wil gebruiken, dan kun je een informatieconsult boeken. In dit consult bekijken we alle verschillende manieren van dragen en kijken we welke manier het beste bij jou en je kindje past. Dit is uiteraard te combineren met de bovenstaande consulten.
  • Draagconsult op maat – Laat me weten wat je graag zou willen, dan maken we samen een plan.
Kosten

Alle consulten kosten 40 euro per uur, ook als je samen met je partner komt.

Wil je een consult boeken samen met een vriend(in) of kennis, dan zijn de kosten 25 euro per uur per persoon.

ook na het consult nog advies

2 weken na het draagconsult zal ik je bellen of mailen om te zien of er nog vragen zijn over het dragen. Wil je eerder mijn advies, dan ben ik beschikbaar via telefoon, whatsapp, mail of FB messenger. 

Oppas 

Bij een consult is het fijn als je iemand bij je hebt die op je kindje past,
zodat jij je kunt concentreren op het knopen wanneer we oefenen met een pop.

Cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen beschikbaar voor alle mogelijke consulten en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Reiskosten; 30 cent per kilometer

Consulten/workshops vinden in principe bij mij thuis plaats, omdat ik daar alle materialen heb. In overleg is bij jou thuis ook mogelijk. Reiskosten zijn dan 30 cent per kilometer (berekend via google maps). Consulten en workshops aan huis dienen door te gaan in een rookvrije omgeving.

Algemene voorwaarden

Consulten kunnen tot 24 uur van te voren afgezegd worden, daarna wordt een bedrag van 60 euro in rekening gebracht.

De tijd van het consult begint op het afgesproken tijdstip te lopen.

Ich draag dich geeft enkel advies. De ouder blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het kind, zowel voor, tijdens als na het consult of workshop.

Wij hebben een kat. Er kunnen dus kattenharen op de doeken/zakken aanwezig zijn.